De mensen zijn zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd, door Paul Craig Roberts

de-mensen-zijn-zich-niet-bewust-van-de-oorlog-die-tegen-hen-wordt-gevoerd,-door-paul-craig-roberts

11-10-21 04: 00: 00,

Beste vrienden,

Zoals mijn lezers van oudsher weten, heb ik in mijn leven veel meegemaakt op hoog niveau in de regering, de journalistiek, de academische wereld en het bedrijfsleven. Toch ben ik verbijsterd door de diepte en breedte van de georganiseerde samenzwering die werkt ten behoeve van de georkestreerde âCovid pandemie.â Washington, afgeschermd door een hoerige media, heeft lang tegen ons gelogen over alles -â 9/11, massavernietigingswapens, Assadâs gebruik van chemische wapens, Iraanse atoombommen, Russische invasies, Osama bin Laden, Muammar Gaddafi, Russiagate, Trump oproer. Momenteel worden leugens gebruikt om Amerikanen te beschadigen met een âvaccinâ dat gevaarlijker is dan het virus.

De omvang van de propaganda ten behoeve van een âvaccinâ waarvan bekend is dat het niet beschermt maar dood en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt, en tegen bekende bewezen geneeswijzen die steeds meer wereldwijd worden gebruikt, is verbijsterend. Zelfs in de rode staat Georgia, laat het Georgia Department of Public Health apotheken recepten bezorgen in zakjes met een lachende jonge vrouw die in 2 inch hoge letters zegt: COVID VACCINE.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: