De Nieuwste Grote Farma Oplichterij Ontmaskerd

de-nieuwste-grote-farma-oplichterij-ontmaskerd

11-10-21 07: 12: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Big Pharma’s obsceen geprijsde medicijnen ontwikkeld met belastinggeld zullen werkende mensen blijven beroven van inkomen, spaargeld, en – uiteindelijk – hun gezondheid, totdat Amerika erkent dat gezondheidszorg een recht is.

Molnupiravir is de nieuwe pil die de laatste tijd veel in het nieuws is, omdat het ziekenhuisopnames en sterfgevallen van niet-gevaccineerde Covid-geïnfecteerde mensen kan halveren en mensen niet naar het ziekenhuis of een infuuscentrum hoeven te gaan, zoals de monoklonale antilichaam -behandeling. Neem gewoon vier pillen per dag gedurende vijf dagen en je bent klaar. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door de Emory University om paarden besmet met Venezolaanse paardenencefalitis te behandelen met een $ 10 miljoen subsidie van het ministerie van Defensie en $ 19 miljoen van het National Institutes of Health.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: