De profiteurs van de “pandemie”: de medeoprichters van Moderna debuteren op de Forbes-lijst van ultrarijken

10-10-21 10: 05: 00,

Profiteurs van de ‘pandemie’: Moderna mede-oprichters debuteren op Forbes ultra-rijken lijst

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 van WS.

Het is al lang duidelijk wie zich verrijkt aan de “pandemie” dankzij welke een wereldwijd genetisch experiment op mensen kan worden uitgevoerd. De Forbes-lijst, die regelmatig een eerbetoon brengt aan de 400 rijksten der rijken in de VS, biedt inzichten. Als nieuwkomers vermeldt Forbes 2021 sinds begin oktober twee medeoprichters van het farmaceutische bedrijf Moderna, alsmede een van de topinvesteerders van het bedrijf.

De ondernemende ondernemers zijn tot de eliteren gelederen doorgedrongen omdat zij een van de eerste Covid 19 “vaccins” hebben ontwikkeld die wereldwijd verkocht worden. Moderna investeerder en hoogleraar aan Harvard Medical School,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: