De Vaccin Mandaat is een Hoax

de-vaccin-mandaat-is-een-hoax

11-10-21 07: 47: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Beste lezers, hieronder is een verzameling van artikelen die u zullen helpen te begrijpen: (1) het gevaar van het vaccin vergeleken met het gevaar van Covid en (2) de macht die Big Pharma heeft om veiligheidsnormen te omzeilen om de winst te maximaliseren.

Wat betreft Biden’s “vaccin mandaat,” zo’n mandaat bestaat niet. De president van de VS is geen dictator en kan geen wetten of verordeningen uitvaardigen. Dergelijke wetten of verordeningen afkomstig uit het Witte Huis zouden worden vernietigd door federale rechtbanken. Het Congres is de bron van de wet. Zelfs als het Congres een vaccin mandaat aannam en Biden het ondertekende,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: