De wetenschap van propaganda wordt nog steeds ontwikkeld en gevorderd

de-wetenschap-van-propaganda-wordt-nog-steeds-ontwikkeld-en-gevorderd

11-10-21 12: 47: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

We leven in een veel minder vrije samenleving dan de meesten van ons denken.

Het lijkt alsof we vrij zijn. We worden niet in de gevangenis gegooid voor kritiek op onze regeringsambtenaren. We kunnen stemmen op wie we willen. We kunnen inloggen op het internet en informatie opzoeken over elk onderwerp dat ons interesseert. Als we een product willen kopen, hebben we vele merken waaruit we vrij kunnen kiezen.

Maar we zijn niet vrij. Onze politieke systemen zijn opgezet om mensen in een tweepartijenstelsel te duwen dat aan beide zijden gecontroleerd wordt door plutocraten. De nieuwsmedia waarop mensen vertrouwen om ideeën te vormen over wat er gaande is en hoe ze zouden moeten stemmen, worden gecontroleerd door de plutocratische klasse en zwaar beïnvloed door geheimzinnige overheidsinstellingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: