Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?

een-nederlandse-begrafenisondernemer-stelt-een-onschuldige-vraag:-waarom-zien-de-lichamen-er-de-laatste-tijd-zo-vreemd-uit?

11-10-21 02:09:00,

“Een enkele naïeve vraag is soms genoeg om een heel systeem te doen instorten,” zei een Colombiaanse filosoof die Gómez Dávila heette ooit.

En de laatste tijd beginnen veel mensen een hoop onschuldige vragen te stellen, omdat ze dingen tegenkomen die gewoon nergens op lijken te slaan, zolang je niet het soort vragen stelt dat we geacht worden niet te stellen, schrijft Rintrah.nl.

Zoals ik al eerder zei, sterven er de laatste tijd te veel mensen in Nederland en demografen beginnen dat op te merken. Ook begrafenisondernemers beginnen vreemde patronen op te merken.

Het voordeel van deel uitmaken van een echte gemeenschap is dat je, wanneer de dingen zuur worden, het soort dingen hoort die de machtsinstituten proberen te verduisteren. Wreedheden die in de geschiedenisboeken belandden, werden meestal als geruchten afgedaan toen ze plaatsvonden. Een Nederlandse vrouw kwam zo’n “gerucht” tegen in haar uitgebreide netwerk en besloot het vast te leggen omwille van de transparantie. Een Nederlandse begrafenisondernemer vroeg zijn collega’s om hulp, zodat de lichamen die hij behandelde er beter uit zouden zien.

Dus daar heb je het. Een Nederlandse begrafenisondernemer merkt op dat de lichamen die hij behandelt vreemde capillaire bloedingen hebben, bekend als petechiën. Wat kan zoiets veroorzaken? Er is een lange lijst van aandoeningen die deze symptomen kunnen veroorzaken, maar er is er een die er bovenuit springt: Trombocytopenie. Wanneer iemand abnormaal lage bloedplaatjes heeft, kunnen er gemakkelijk bloedingen optreden, omdat het bloed niet goed stolt. Een van de symptomen die een vrouw hiervan kan merken, is hevig menstrueel bloedverlies (wat veel vrouwen de laatste tijd melden). Bij mannen is het zeldzamer om symptomen te merken.

We weten dat er een verband bestaat tussen het COVID-19 vaccin en de ontwikkeling van auto-immuun trombocytopenie. Wat moeilijker te bepalen is, is hoeveel gevallen niet gerapporteerd worden. Dit is het soort indicator dat je zou verwachten, als we veel gevallen missen van mensen wier dood eenvoudig wordt geïnterpreteerd als een “onverwachte tragedie”.

Ik zal ook de moeite nemen om enkele van de reacties te documenteren.

Een andere begrafenisondernemer deelt ook iets interessants:

Dit is ook de moeite waard om te bekijken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: