“Elk jaar verdrinkt 0,00001128 procent van alle mensen. Zo ongeveer iedereen dus!” – Café Weltschmerz

“elk-jaar-verdrinkt-0,00001128-procent-van-alle-mensen.-zo-ongeveer-iedereen-dus!”-–-cafe-weltschmerz

11-10-21 10:27:00,

“Elk jaar verdrinkt 0,00001128 procent van alle mensen. Dat is zo ongeveer iedereen dus!” Dat zijn de woorden van de badmeester in een video van de komiek JP Sears. Voor iedereen die het coronabeleid niet meer kan volgen zijn de video’s van de Amerikaan een aanrader. Niet dat het beleid er opeens logisch door wordt overigens: het wordt alleen maar absurder. Het zorgt er wel voor dat er gelachen wordt. En lachen is gezond.

In onderstaande video ontmaskert Sears het coronabeleid als onsamenhangend, tegenstrijdig en disproportioneel. Humor uitleggen is dodelijk, dus kijk vooral zelf. Alvast een paar teasers:

Badmeester: “Het aantal gevallen van mensen die nat worden gaat door het dak!”

Sears: “Maar ik kan zwemmen, ik had zwemles.”

Badmeester: “Zwemles? Denk je dat dat bestaat? Oh, dus je denkt dat dat bestaat? Dus je denkt dat je lichaam zich zo kan bewegen in water zodat je je hoofd boven water houdt en nog steeds kunt ademen?”

“Gebruik dit reddingsvest. Het wordt ondersteund door de wetenschap. Geloof je niet in de wetenschap?”

Sears:”Maar als zíjn reddingsvest werkt, waarom moet ík er dan een aandoen om hém te beschermen? …Waar kan ik ze kopen?”

Badmeester: “Bij mij!”

JP Sears is bekend van zijn stand-up comedy optredens en zijn video’s die je op YouTube en hier kunt zien. In zijn werk verdedigt hij de vrijheid van meningsuiting en is kritisch over tal van onderwerpen, van vaccins tot Big Tech.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: