Geniet van Columbus Dag zolang het nog kan, door Jared Taylor

geniet-van-columbus-dag-zolang-het-nog-kan,-door-jared-taylor

11-10-21 04: 00: 00,

âGeniet van de vakantie zolang het nog kan. Columbus was vroeger een held omdat hij blanken en de westerse beschaving naar het Nieuwe Woord bracht, maar nu maakt dat hem een grote schurk. Tijdens de George Floyd rellen werden niet minder dan 32 standbeelden en gedenktekens voor Columbus neergehaald â ofwel vernield door menigten of weggehaald door doodsbange bureaucraten.

De feestdag zal waarschijnlijk worden omgedoopt tot Indigenous Peoples Day. Het District of Columbia en 13 staten noemen het al zo: CaliforniÔ, Alaska, Arizona, New Mexico, Louisiana, South Dakota, Minnesota, Wisconsin, Iowa, Maine, Vermont, Virginia, en North Carolina.

Ik heb een betere naam voor de feestdag, die de traditie in ere houdt om één enkele man eer te bewijzen, in dit geval, een âinheemse persoonâ genaamd Opechancanough. Hij werd opperhoofd van de Jamestown kolonieâs Indiaanse buren toen zijn oudere broer, Powhatan, stierf in 1618.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: