Gideon van Meijeren: Sadistisch ritueel kindermisbruik in de top van onze samenleving

gideon-van-meijeren:-sadistisch-ritueel-kindermisbruik-in-de-top-van-onze-samenleving

11-10-21 11:34:00,

Gelezen 470

Wellicht een herhaling van het artikel van Cor. Zoals de meeste lezers weten, schrijven wij onafhankelijk van elkaar, bemoeien ons niet met elkaars inhoud of timing. 

Gideon van Meijeren breekt de beerput verder open

Gideon van Meijeren lijkt geen onderwerp uit de weg te gaan. 

Samen met Erik van der Horst van Weltschmerz spreekt Gideon van Meijeren over het sadistisch, ritueel kindermisbruik waar veel “vooraanstaande” mensen van worden beticht, waaronder Joris Demmink, een aantal rechters en mensen in de top van Justitie die zelf hun “onderzoekscommissies” samenstellen. Commissies die dus totaal niet onafhankelijk zijn.

En het gaat nog veel verder dan dat.

Waar andere politici zwijgen, pakt van Meijeren van het Forum voor Democratie het onderwerp op. Eindelijk wordt de olifant in de kamer besproken door een politicus.

“Sadistisch ritueel misbruik, dat is de meest ernstige vorm van kindermisbruik die je je maar voor kunt stellen.”

“De minister zit heel duidelijk niet te wachten naar een onderzoek van dit fenomeen.”

Zoals Erik terecht zegt, laat dit even goed tot je doordringen wat hier aan de hand is.

Kijk naar dit gesprek tussen Erik van der Horst en Gideon van Meijeren:

De volgende teksten zijn van Café Weltschmerz

Gideon van Meijeren (FvD) kwam afgelopen vrijdag praten over het failliet van het debat in de Tweede Kamer. Immers, er wordt zelden nog over inhoud gesproken, maar veelal over vorm. Van een debat is nauwelijks nog sprake, want de ‘regels’ staan een echt dialoog in de weg.

En, dankzij die zelfde regels komen bewindslieden steeds opnieuw weg met het verkondigen van leugens of überhaupt geen antwoorden op vragen geven. Echter, eenmaal aan tafel bij Erik van der Horst ging het gesprek al snel richting het onderwerp ‘sadistisch, ritueel kindermisbruik’, één van de onderwerpen die angstvallig uit het debat worden gehouden door de voorzitter.

Wat blijkt? Het is een onderwerp dat veel meer aandacht verdient dan het krijgt. Talloze slachtofferverklaringen wijzen in de richting van (hooggeplaatste) ambtenaren binnen het Ministerie van Justitie.

Deze slachtoffers noemen met regelmaat dezelfde locaties, handelingen en zelfs namen. Toeval lijkt uitgesloten. Het Ministerie van Justitie beloofde een onderzoek in te stellen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: