Hoe de Tagesschau oproept tegen China

hoe-de-tagesschau-oproept-tegen-china

11-10-21 08: 00: 00,

In dit artikel laten de twee auteurs Friedhelm Klinkhammer en Volker Bräutigam zien hoe we door de gevestigde media met steun van persbureaus bij de neus worden genomen, aan de hand van het voorbeeld van berichten van de Tagesschau en BILD over vermeende schendingen van het luchtruim van Taiwan door Chinese straaljagers. Albrecht Müller.

Hoe de Tagesschau ophitst tegen China

BILD-krantenniveau in plaats van eigen onderzoek en serieuze nieuwsproductie

Door Friedhelm Klinkhammer en Volker Bräutigam

Laten we een ARD-aktuell-optreden eens vergelijken met een typisch BILD-krantenaanbod: “Verdedigingszone van Taiwan / China provoceert met straaljagers” [1] luidde de kop van de internetpagina Tagesschau.de op 3 oktober. “China vliegt straaljagers over Taiwan met 39″ [2], beweerde het Berliner Käseblatt op dezelfde dag. Beide alarmmeldingen bestonden voornamelijk uit gebakken lucht. ARD-aktuell is ook een recidivist: “China stuurt straaljagers richting Taiwan” [3],

” Lees verder

%d bloggers liken dit: