Honderd advocaten bewijzen dat de pandemie een misdaad is (Nederlands ondertiteld)

honderd-advocaten-bewijzen-dat-de-pandemie-een-misdaad-is-(nederlands-ondertiteld)

11-10-21 09:49:00, Hoe kunnen we ons verzetten tegen deze greep naar de wereldmacht? Door te begrijpen hoe deze wereldoorlog gevoerd wordt. Tanks en machinegeweren bleken ineffectief te zijn, daarom heeft men gekozen voor een veel effectievere strategie: MISLEIDING, schrijft StopWorldControl.com.

Een voorbeeld: mensen over de hele wereld getuigen hoe ze naar het ziekenhuis gingen voor iets wat geen enkel verband hield met covid19, en hoe ze toch als covid19 werden geregistreerd. Ook elk sterfgeval wordt aan covid19 toegewezen. In Amerika wordt 39,000 dollar betaald per geregistreerd covid19 sterfgeval, zonder dat testen of de aanwezigheid van symptomen vereist is!

Dat gebeurt overal ter wereld en het gevolg is duizelingwekkende fraude met covid-cijfers op wereldschaal.

Huisartsen hebben erkend dat ze onder grote druk staan van hogerhand om elke ziekte of sterfgeval als covid19 te registreren. Dat is waanzin… en toch is het de realiteit.

Een tweede voorbeeld: de PCR test waarmee ‘besmettingen’ gemeten worden, is totaal onbetrouwbaar.

De uitvinder van deze test, Kerry Mullis, zei dat het absoluut niet gebruikt mag worden om een virus op te sporen. De test veroorzaakt immers valse positieven.

Waarom wordt dan juist deze methode gebruikt? Omdat het de ideale manier is om vernietigende lockdowns en onmenselijke controlemaatregelen goed te praten.

Alarmerende cijfers van zogenaamde ‘besmettingen’ worden rondgebazuind om paniek te veroorzaken en het toepassen van dictatuur goed te praten. Het is pure misleiding met als doel totale wereldmacht te verwerven, onder het mom van ‘we moeten je beschermen tegen deze ziekte’.

Maak waarheid bekend

Hoe kunnen we strijden tegen deze wereldwijde misleiding? Door waarheid bekend te maken!

Op StopWorldControl.com zijn honderden wetenschappers aan het woord, die de leugens van media en overheden ontmaskeren. Deze eerlijke wetenschappers en artsen worden over de hele wereld de mond gesnoerd. Hun video’s worden verwijderd, websites weggehaald, ze worden belasterd, enz. Er is een censuur gaande die de mensheid nooit eerder heeft gezien.

De macht van misleiding zet alles op alles om de stem van waarheid te onderdrukken. Daarom moeten we opstaan en waarheid bekendmaken.

Deel daarom de website StopWorldControl.com waar je maar kunt. Stuur de website naar verantwoordelijken in de samenleving: politie, onderwijs, gezondheidszorg, enz. Stuur de website naar artsen, leerkrachten, burgemeesters, enz. Hun contact info vind je heel makkelijk op internet.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: