Hyperinflatie, voedsel- en brandstoftekorten & een tsunami ‘coronazieken’ als gevolg van vaccins

hyperinflatie,-voedsel-en-brandstoftekorten-&-een-tsunami-‘coronazieken’-als-gevolg-van-vaccins

11-10-21 04:37:00,

Wie de internationale berichtgeving enigszins volgt, weet inmiddels dat de hier voorspelde tekorten aan brandstof gebruikt zullen worden om hyperinflatie en voedsel tekorten over de massa uit te storten. Dat roept opnieuw om staatsingrijpen en dat past mooi in the window of opportuinity to the Great Reset van Klaus Schwab, waarbij mensen van staatssteun afhankelijk worden; wat weer prachtig te koppelen valt aan een social credit score systeem; te koppelen aan je digitale paspoort dat ook je ‘vaccinatie status’ bijhoudt en waarmee bepaald wordt waar en of je kunt kopen en hoeveel traceerbaar geld je tot je beschikking hebt.

De digitale gevangenis is bijna een feit en we helpen zelf een handje mee in de opbouw daarvan als we stil meewerken door niet te weigeren.

Die hyperinflatie voorspelde ik al in juni dit jaar en ook op 30 december vorig jaar, op basis van het feit dat er enorme hoeveelheden miljarden bijgedrukt geld in de economie gepompt zijn. Het loont zeker de moeite die artikelen nog eens te lezen, omdat ik daarin tevens uitleg dat de inflatie zal worden verweten aan (onder meer) stijgende brandstofprijzen en tekorten (en dat is precies wat er nu gebeurt). Zie deze Facebook post voor meer daarover.

We gaan het overigens nog mee maken, dat wanneer enkelen wel gaan weigeren om te werken of als velen ontslagen worden omdat ze weigeren zich te laten vaccineren, dat die vaccinweigeraars de schuld gaan krijgen van het personeelstekort en nog eens extra als egoïsten worden aangemerkt. Dat ontslaan van mensen is nu juridisch nog niet mogelijk, maar dat is een kwestie van ‘een toevoeging’ inschuiven in tijdelijke wet maatregelen covid-19. Die toevoeging gaat er zeker komen; of er nu een aanpassing op de ARBO wet moet komen of gewoon een extra regeltje in die tijdelijke wet.

Op dit moment laat de overheid het ontslaan van werknemers aan de goed gepositioneerde vrijmetselaars loopjongens in de topposities van het bedrijfsleven en werkgeversorganisaties over. Daar kan zogenaamd niet tegen worden opgetreden en de media geven daar een prachtige Orwelliaanse newspeak reden voor op (ik citeer trouw.nl):

De inspectie heeft namelijk geen wettelijke grondslag om op te treden tegen bedrijven die hun personeel verplichten om een coronapas of negatief testbewijs te laten zien,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: