Justitie sluit voor het eerst Telegram accounts wegens aantijgingen kindermisbruik

justitie-sluit-voor-het-eerst-telegram-accounts-wegens-aantijgingen-kindermisbruik

11-10-21 06:45:00,

Gelezen 354

Dat kopt de NOS.

Kinderlijk. Eenzijdig. Alsof we alles voor waar aannemen. Niets over eventuele waarheden hierover. Niets over de andere kant van het verhaal. Nooit. De lippen blijven stijf op elkaar.

En complotdenkers? Wat is de definitie daarvan volgens de NOS? Wat zijn “complotdenkers”? Mensen die niet alles geloven wat ze door de NOS voorgeschoteld wordt? Mensen die voor zichzelf kunnen denken?

Gelukkig zijn er dan genoeg “complotdenkers” in Nederland om de boevenbende van machtswellustelingen in de gaten te houden.

Terwijl steeds meer mensen van het Nederlandse volk de olifanten in de kamer beginnen te zien, slaan Justitie en de media op tilt na een week van heftige aantijgingen van kindermisbruik en erger. Justitie sluit zelfs Telegram accounts af.

Hoe kunnen ze daarbij? Hoe gaat dat in zijn werk?

Het komt allemaal nogal paniekerig en zeer corrupt over. Angst voor waarheden die naar boven komen drijven?

Wanneer hier niets aan de hand is dan laat je het gaan en de betrokkenen kunnen, met de waarheid aan hun zijde, zichzelf hier prima uitpraten. Je zou het van de daken schreeuwen als je van zoiets wordt beschuldigd en je bent onschuldig.

Laat maar komen die getuigen en kijk ze recht in de ogen aan en ontken de aantijgingen en weerleg de bewijzen. Dat zou een normale reactie zijn.

Tenzij je de waarheid niet aan je zijde hebt. Tenzij je niet helemaal onschuldig bent.

In plaats van naar voren te komen verschuilen deze mensen zich achter de politiek, justitie en de media. En dát is wat duidelijk maakt: Hier is iets aan de hand…

De NOS schrijft:

Het Openbaar Ministerie heeft twee kanalen van complotdenkers op chatapp Telegram laten blokkeren. Daardoor kunnen er geen nieuwe berichten worden geplaatst. Het gaat om De Bataafse Republiek en Bataafse Nieuws. Daar werden onder andere complottheorieën gedeeld over satanisch-rituele kindermoorden. Het is voor zover bekend voor het eerst dat justitie met succes Telegram-groepen heeft laten blokkeren.

Wie de kanalen bezoekt, ziet een banner van het OM waarop staat dat ze uit de lucht zijn gehaald in verband met strafbare feiten. Regionale varianten van de kanalen zijn nog wel online.

Volgens het Openbaar Ministerie zijn via de kanalen bedreigingen tegen publieke personen gedeeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: