Laten we het eens hebben over die Chinese invallen in de luchtverdedigingszone van Taiwan

laten-we-het-eens-hebben-over-die-chinese-invallen-in-de-luchtverdedigingszone-van-taiwan

11-10-21 01: 55: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Tientallen Chinese militaire vluchten door delen van Taiwan’s Air Defense Identification Zone (ADIZ) hebben de afgelopen maand een ongerechtvaardigde paniek veroorzaakt die haviken in de VS hebben aangewakkerd en voor hun eigen doeleinden hebben uitgebuit.

Hysterie in de media en verkeerde informatie over deze gebeurtenissen hebben gediend om de spanningen onnodig op te voeren en bij het publiek de indruk te wekken dat China zich veel agressiever gedraagt dan het is. De gretigheid waarmee sommige nationale veiligheidsanalisten en verslaggevers de betekenis van deze vluchten verkeerd hebben gekarakteriseerd is alarmerend, omdat het laat zien hoe snel Chinese acties kunnen worden gebruikt om een crisissfeer te creëren terwijl daar geen reden voor is.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: