Media beweren nu dat “dubbel geprikte” Britten die een zware verkoudheid hebben eigenlijk aan COVID lijden

media-beweren-nu-dat-“dubbel-geprikte”-britten-die-een-zware-verkoudheid-hebben-eigenlijk-aan-covid-lijden

11-10-21 07:55:00,

Nog meer verwarring veroorzakend, beweren de media nu dat “dubbel geprikte” Britten die aan een zware verkoudheid lijden, eigenlijk geïnfecteerd zijn met COVID-19, schrijft Summit.news.

Een van de grootste kranten in Groot-Brittannië, de Daily Mirror, meldt nu: “Britten die lijden aan een zware verkoudheid kunnen eigenlijk zonder het zelf te beseffen doorbraakgevallen van COVID-19 ondergaan, waardoor het virus zich kan blijven verspreiden.”

Blijkbaar hebben de mensen die melden dat ze “de ergste verkoudheid ooit” hebben niet te kampen met een verminderde immuniteit als gevolg van sociale afstand en het dragen van mondkapjes, maar omdat ze eigenlijk geïnfecteerd zijn met COVID-19.

Het verslag citeert Professor Tim Spector, hoofdwetenschapper van de ZOE Covid studie-app, die beweert dat niet genoeg mensen mondkapjes dragen.

“Als we niet wakker worden voor het feit dat deze verkoudheidachtige symptomen Covid kunnen zijn, zullen we de aantallen hoog blijven houden,” beweerde hij, blijkbaar boos dat de Britten nog niet in een zoveelste lockdown zijn geduwd.

Het rapport is verbijsterend omdat het enerzijds de symptomen van een gewone verkoudheid gelijkstelt met COVID, maar wanneer “samenzweringstheoretici” zeggen dat COVID gewoon griep is, worden zij verguisd, maar blijkbaar is het prima dat de media en regeringsdeskundigen de vergelijking maken.

Ten tweede, als het waar is, onderstreept het bericht nogmaals dat degenen die “dubbel geprikt” zijn nog steeds besmet worden met COVID-19 en slopende ziekte oplopen, waardoor de prik praktisch nutteloos wordt.

De meest waarschijnlijke verklaring achter het verhaal is echter dat de Britten worden voorbereid op een nieuwe lockdown door de autoriteiten die gewone verkoudheid en griepgevallen als COVID bestempelen, zodat ze het aantal infecties kunnen opdrijven en meer hysterie kunnen creëren nu we de winter ingaan.

Zoals eerder gemeld, beweerden de Britse gezondheidsautoriteiten in februari dat er tot nu toe in 2021 nog geen enkel griepgeval was geregistreerd.

Dit werd vervolgens aangegrepen om te suggereren dat het volledig verdwijnen van de griep te danken was aan maskerplichten en dat mandaten voor gezichtsbedekkende kleding weer zouden moeten worden ingevoerd.

In werkelijkheid, zoals top epidemioloog Knut Wittkowski verklaarde, kan de enorme daling van het aantal griepgevallen worden toegeschreven aan het feit dat veel gevallen ten onrechte als COVID-19-gevallen werden geteld.

“Er kunnen heel wat griepgevallen zijn opgenomen in de ‘vermoedelijke COVID-19’-categorie van mensen die COVID-19-symptomen hebben (waarmee griepsymptomen kunnen worden verward),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: