Ministerie van Volksgezondheid voor de rechtbank

11-10-21 06: 02: 00,

Maskerhandelaars klagen 100 het Bondsministerie van Volksgezondheid aan wegens niet-betaling bij het Landgericht in Bonn. Voor de laatste zou het verhaal uiterst gênant kunnen eindigen.

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 door AS.

Het Bondsministerie van Volksgezondheid (BGM) van Jens Spahn is vaak bekritiseerd vanwege controversiële maskerdeals. Nu waait er een nieuwe wind in de zaak: 100 Maskerhandelaren klagen de BGM aan bij de arrondissementsrechtbank in Bonn, zoals Das Erste meldt. Dit komt omdat zij niet door de BGM werden betaald voor de maskerleveringen. Onder de eisers is Walter Kohl, zoon van de voormalige kanselier. Hij leverde een miljoen maskers en wacht nog steeds op betaling:

“Ik beschuldig de heer Spahn en zijn ministerie van opzettelijke contractbreuk,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: