ONGEVACCINEERD GEZOND: Deelname mogelijkheid aan onderzoek met waardevol neveneffect

11-10-21 05: 45: 00,

ONGEVACCINEERD GEZOND: Deelname mogelijkheid aan onderzoek met waardevol neveneffect

11.10.2021 | www.kla.tv/20148

ONGEVACCINEERD GEZOND: Deelname mogelijkheid aan onderzoek met waardevol neveneffect Er zijn de afgelopen maanden honderden e-mails en wanhopige telefoontjes binnengekomen bij de Oostenrijkse vereniging AEGIS – Aktives Eigenes Gesundes Immunsystem. Het onderwerp: De angst om direct of indirect gedwongen te worden tot de Covid-vaccinatie. Op de website van AEGIS staat het volgende: Een zin die men vaak hoort in deze tijd is: “Er moet iets gebeuren!” Maar er zal niets gebeuren tenzij JIJ en IK eindelijk in actie komen! Ieder van ons moet zijn verantwoordelijkheid nemen! Nu! Wij mogen niet toestaan dat onze politici ons in de herfst blijven knechten met het argument dat zij ons tegen een ziekte willen beschermen! Wij mogen niet toestaan dat mensen worden behandeld met een middel dat alleen een voorwaardelijke vergunning heeft en wij dus “proefkonijnen” zijn!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: