Overlevenden Holocaust sluiten zich aan bij advocaten: “Verzoek om Onderzoek” aan het ICC. Beschuldig wereldregeringen van misdaden tegen de menselijkheid, genocide en overtredingen van de Code van Neurenberg

overlevenden-holocaust-sluiten-zich-aan-bij-advocaten:-“verzoek-om-onderzoek”-aan-het-icc.-beschuldig-wereldregeringen-van-misdaden-tegen-de-menselijkheid,-genocide-en-overtredingen-van-de-code-van-neurenberg

11-10-21 02: 33: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Overlevenden van nazi-concentratiekampen hebben een brief gestuurd naar het Internationaal Strafhof ter ondersteuning van een gezamenlijk ‘Request for Investigation’ door advocaten die bewijsmateriaal hebben ingediend, naast beëdigde beëdigde verklaringen van

Advocaat Melinda C. Mayne en Kaira S. McCallum dienden in april een 27 pagina’s tellend “verzoek om onderzoek” in bij het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag 2021, waarin zij aanvoerden dat de Britse regering en haar adviseurs medeplichtig waren aan misdaden tegen de menselijkheid in naam van Covid-19.

Op 28 april 2021 ontving het duo een formele bevestiging van het ICC en kreeg het een zaaknummer toegewezen – ‘141/21’.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: