Pfizer CEO-Biden’s ‘goede vriend’- werkt privé aan prijshervormingen voor medicijnen

pfizer-ceo-biden’s-‘goede-vriend’-werkt-prive-aan-prijshervormingen-voor-medicijnen

11-10-21 03: 01: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Uren nadat president Joe Biden Pfizer CEO Albert Bourla een “goede vriend” noemde, onthulde Politico dat de farmaceut er bij zijn werknemers op heeft aangedrongen zich te verzetten tegen het plan van de Democraten om Medicare rechtstreeks te laten onderhandelen over de prijzen van geneesmiddelen op recept-een populair voorstel dat Biden heeft gesteund.

Politico verkreeg een kopie van een drie minuten durende videoboodschap waarin Bourla herhaalt gemeenschappelijke-en misleidende-praten van de farmaceutische industrie tegen het Medicare onderhandelingsplan, dat top-Democraten werken om op te nemen in een begroting verzoeningspakket ondanks de bezwaren van verschillende Big Pharma- gesteunde wetgevers.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: