Pfizer’s Inside Man

pfizer’s-inside-man

11-10-21 05: 06: 00,

Het is tijd om dingen te gaan noemen wat ze zijn. Gelukkig doet Amazing Polly dat maar al te graag, terwijl ze graaft in de achtergronden van de moeraswezens die de vaccin-“onderzoeksgemeenschap” bevolken.

“Roofzuchtige vaccinbedrijven en…farmaceutische bedrijven en ‘filantropen’, filantro-kapitalisten, eugenetisten, die geobsedeerd zijn door bevolkingsvermindering, besturen het hele mondiale gezondheidsparadigma. Ze hebben alle agentschappen veroverd. Als ze de mensen niet chanteren, dan hebben ze ze wel gehersenspoeld. Dit zijn gewoon de feiten.

“En voor deze slimme, goed opgeleide medische professionals die een stem hebben gekregen in deze hele zaak, om in hetzelfde hamsterwiel te blijven draaien sinds het begin van de pandemie, zonder te kijken naar de betrokken spelers – ooit – het maakt me gek.

“Het maakt me wantrouwig, zelfs de artsen die aan onze eigen kant staan … want ofwel zijn ze dom of ze zijn er bij betrokken, op dit punt. Ik kan er niet meer tegen!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: