Protesten in Italië

protesten-in-italie

11-10-21 04:58:00,

Gelezen 372

Zoals ik al schreef in mijn artikel Marburg, hebben de demonstraties in Italië geresulteerd in grof politiegeweld.

Vele andere landen waren al eerder aan de beurt en het is onmiskenbaar dat ook dit extreme geweld van bovenaf wordt aangestuurd.

De overheden in Europa hebben het zogenaamde ‘geweldsmonopolie’. In theorie is dat een goede zaak. Indien we te maken zouden hebben met overheden die correct zijn, zich houden aan (grond)wetten en het geweld uitsluitend gebruiken als daartoe absolute noodzaak is, dan is het voor de samenleving fijn om te weten dat alleen politie en leger geweld (mogen) gebruiken en dat we als burgers onder elkaar dus veilig zijn.

Maar tijdens deze plandemie is wereldwijd gebleken dat het geweldsmonopolie gebruikt wordt als een wellustig machtsspel dat de overheid speelt om het volk te tiranniseren. We kennen de beelden uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Australië. Afgelopen weekeinde was Italië aan de beurt.

Op de site van infowars kwam ik een serie video fragmenten tegen. De demonstraties tegen de corona pas en de vaccinatieplicht waren massaal en het politiegeweld bruut. Maar uiteindelijk sloegen de Italianen wel terug.

video

De msm hadden het over uiterst rechtse extremisten.

video

De politie was met groot materieel uitgerukt.

video

En ja, we komen natuurlijk niet voor niets.

Totdat de Italianen er genoeg van hadden.

video

Lees ook:

Marburg

5

LIKE DEZE POST. KLIK HIER.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: