RECEPTEN! Patent BEVESTIGT Vaxx is Gehoorzaamheid Training Platform

recepten!-patent-bevestigt-vaxx-is-gehoorzaamheid-training-platform

11-10-21 04: 14: 00,

Karen Kingston is een biotech analist die bij Stew Peters was om te praten over de nieuwe contact tracing apps die Australiërs gedwongen worden te gebruiken en die onverbiddelijk naar hier zullen komen.

Ze zegt:

“Amerikanen dachten dat ze door gevaccineerd te worden, hun ticket terugkregen naar hun vrijheden en vrijheid, terwijl het eigenlijk een toegangspoort is naar een gehoorzaamheidsplatform en mogelijk, een executieplatform, als je niet gehoorzaam bent, gebaseerd op je score..

“Laten we naar US Patent #20210082583 [Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of individuals filed by Gal Ehrlich and Maier Fenster ] gaan en als je naar Sectie [0378] gaat – onthoud nu, dit patent spreekt over het hebben van apparaten die verbinding maken met externe servers, inclusief apps en dit patent, via Sectie [0378], kan je nodig zijn om een verplichte speciale app te downloaden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: