The Going Direct Reset: totale gecentraliseerde digitale financiële controle, gecombineerd met een sociaal kredietsysteem

the-going-direct-reset:-totale-gecentraliseerde-digitale-financiele-controle,-gecombineerd-met-een-sociaal-kredietsysteem

11-10-21 10:01:00,

Gelezen 421

Door Avalerion Awakes  

Leestijd 20-30 minuten

Dit artikel is een beetje tot een werkstuk uitgegroeid. Het begon eigenlijk met het vertalen van de briljante podcast The Coming Currency Reset (vertaald De Komende Valuta Reset) van Catherine Austin Fitts & Whitney Webb. Deze podcast stond al sinds maart jl. op mijn ‘te vertalen verlanglijstje’, maar ik kwam er steeds niet aan toe, tot voor kort.

De podcast valt goed samen met wat ik sinds het afgelopen 1.5 jaar zowel in Nederland als aan de andere kant van de wereld in levende lijve heb geobserveerd en geleerd en al zo lang met mijn medemens wil delen. Met name de enorme toename van bewakingscamera’s in de openbare ruimtes, hoe ons financiële systeem in grote lijnen in elkaar zit en het niet los gezien kan worden van de agenda’s die nu in rap tempo worden uitgerold en manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven. Na meer dan 6 weken aan dit werkstuk te hebben gewerkt met de hulp van een paar geweldige teamleden, kan het eindelijk met onze CSTV lezers gedeeld worden.

Het artikel bestaat uit de volgende delen:

Deel 1. The Coming Currency Reset podcast met Catherine Austin Fitts en Whitney Webb

Deel 2. Hoe werkt het Chinese Sociale Kredietsysteem?

Deel 3. Tekenen van een versnelde uitrol van een soortgelijke sociale kredietsysteem in Nederland en in
de rest van de wereld

Deel 4. Manieren om buiten het systeem te opereren en te overleven:
decentralisatie, privacy & zelfvoorzienendheid

  1. Gebruik van private digitale diensten
  2. Gedecentraliseerde crypto’s en Privacy Coins
  3. Fysiek geld
  4. Vers voedsel en watervoorziening
  5. Fysieke en mentale gezondheid

Het artikel wordt tevens ondersteund met een bronnenlijst die u onderaan het artikel kunt vinden en downloaden. Een mooie quote van de Last American Vagabond die ik nog wil benadrukken voordat u zich in het artikel verdiept:

“Zoals altijd, neem de informatie besproken in de tekst en video’s hieronder tot uzelf, onderzoek het en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij of zij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: