Things Go Awry, door Israel Shamir

things-go-awry,-door-israel-shamir

11-10-21 04: 10: 00,

Een interessant toeval: begin oktober luidde een dubbele crisis in: de eerste ineenstorting van het internet en de definitieve mislukking van de Groene Economie. Facebook-medewerkers gebruikten zagen en bijlen om hun werkplek binnen te komen, want de slimme deuren weigerden hardnekkig de weg en hun badges hadden hun magie verloren. Het lijkt erop dat de internetproblemen zijn veroorzaakt door onbekende krachten buiten Facebook. Deze krachten hebben toegang tot de innerlijke werking van het internet. Misschien waren het militairen, of duistere technici die internetgeheimen bewaken. Zij bewezen hun macht: zelfs Facebookâs domein werd te koop aangeboden. Mark Zuckerberg kon het niet doen, werd me verteld. Was het een chantagemiddel dat de wereldwijde financià “n bedreigde? Of een poging om hoorzittingen van het Congres af te wenden? Misschien was het een eenvoudige demonstratie van naakte macht.

Tegelijkertijd toonde de eerste klap van de winter het onvermogen van groene energie om onze huizen te verwarmen en de industrie van energie te voorzien.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: