Trump laat een bom exploderen: Er sterven meer mensen met vaccinatie dan zonder!

trump-laat-een-bom-exploderen:-er-sterven-meer-mensen-met-vaccinatie-dan-zonder!

11-10-21 07:57:00,

President Trump heeft zaterdag in Des Moines, Iowa, een opmerkelijke toespraak gehouden die werd uitgezonden op RSBN Live. Vanaf minuut 18:16 verklaart hij dat er in 2021 ondanks vaccinaties meer mensen zijn gestorven dan in heel 2020: Biden had een verschrikkelijke periode. Hij heeft het karwei niet geklaard. Omdat we nu meer mensen hebben die in 2021 gestorven zijn aan Covid-19. Met de vaccins, met de therapieën, stierven er meer mensen in 2021 dan in heel 2020. Maar de media zwijgen. Ze praten er niet over. Ze praten er niet graag over.

De uitzending heeft reeds 6,5 miljoen views op Rumble, schrijft Jan Walter op Legitim.ch.

Is Trump nu anti-vaccinatie of toch pro-vaccinatie?

Deze vraag is uiterst explosief omdat mRNA-injecties duidelijk een essentieel onderdeel zijn van de transhumanistische agenda. Mocht Trump deze agenda onderschrijven, dan zou voor eens en voor altijd duidelijk zijn voor welk team hij eigenlijk speelt

Trump is een Tweelingen (sterrenbeeld) en zijn gedrag, vooral wat de vaccinatiekwestie betreft, is zeer typerend. Aan het begin van zijn ambtstermijn had hij een ontmoeting met de toegewijde vaccinatiecriticus, Robert Kennedy Jr. om de veiligheid van de vaccinatie in de VS opnieuw te evalueren (Time). Dit bevestigde zijn kritische tweets over het verband tussen autisme en de neurotoxische toevoegingsmiddelen.

In 2017 was Kennedy er nog van overtuigd dat hij een commissie van het Witte Huis over de veiligheid van vaccins zou leiden. Maar amper een jaar later was er van dit gedurfde idee niet veel meer over. Vandaag de dag hekelt Kennedy Trump (FiercePharma).

In het kader van de Corona-crisis heeft Trump, evenals zijn dochter Ivanka, herhaaldelijk gepleit voor de omstreden COVID-19 injectie. Trump was ook degene die de ontwikkeling van deze dodelijke injecties massaal met Operatie Warp Speed heeft gestimuleerd.

Nu uit Trump opnieuw kritiek. Hij is tegen verplichte inenting, tegen het inenten van kinderen en noemt de inentingen een zwendel van de farmaceutische bedrijven om miljarden binnen te harken.

Feit: In andere belangrijke feitelijke kwesties, zoals het klimaatbeleid, het migratiebeleid of het economisch beleid, is Trump ongelooflijk rechtlijnig. Waarom heeft hij geen duidelijke lijn over de vaccinatie agenda? Vanuit het perspectief van een wakkere Trump-aanhanger zou ik willen stellen dat Trump zich in zijn rol als politicus niet als een truther kan gedragen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: