Uitgebreid bewijsrapport: miljoenen sterven door de injecties

uitgebreid-bewijsrapport:-miljoenen-sterven-door-de-injecties

11-10-21 09:08:00,

Beste Vrijheidsstrijders, na maandenlang hard werken heb ik samen met Dr. Vladimir Zelenko een schokkend wetenschappelijk rapport uitgebracht:

The Vaccine Death Report.

Dr. Vladimir Zelenko is de ‘arts van presidenten’, die president Trump van Amerika, president Bolsenaro van Brazilie, de Minister van Gezondheid van Israël en vele andere hooggeplaatsten succesvol heeft behandeld voor covid, schrijft David Sorensen
van StopWorldControl.com via Frontnieuws redactiemail.

Hij was de eerste arts die wereldwijd aandacht gaf aan het feit dat corona patiënten heel eenvoudig behandeld kunnen worden en er in principe nooit iemand naar het ziekenhuis hoeft te gaan.

Dat bewees hij zelf door zesduizend patiënten te behandelen, samen met zijn team. Niemand van de zesduizend zieken stierf en niemand werd gehospitaliseerd.

Dr. Zelenko heeft honderden artsen getraind die samen over de hele wereld miljoenen mensen het leven hebben gered, door vroege behandeling van covid.

Hij wordt zwaar vervolgd, en krijgt elke dag doodsbedreigingen vanwege het levensreddende werk dat hij doet.

Dr. Zelenko ontving de Medal of Freedom van President Trump, en is genomineerd voor de Nobelprijs van Vrede, wegens zijn inzet voor de vrijheid van de mensheid, en zijn inzet tegen de Nieuwe Wereldorde.

Dr. Zelenko stuurde mij persoonlijk 21 wetenschappelijke documenten en referenties toe, die aantonen dat er miljoenen mensen zijn gestorven door de vaccins. Zelf heb ik er nog vele tientallen andere wetenschappelijke documenten en bronnen aan toegevoegd.

Zo hebben we samen een rapport gemaakt dat een uniek totaaloverzicht geeft van wat er aan de hand is met deze injecties. Het is zeer schokkend, maar het heeft een geweldig potentieel om zelfs de meest verblinde volgelingen van de overheidspropaganda wakker te schudden.

Het rapport zet alle feiten op een rij die erop wijzen dat miljoenen mensen zijn gestorven door de injecties, en er gevaar is dat miljarden zullen sterven de komende jaren.

Alles 100% wetenschappelijk onderbouwd, met feiten die er niet om liegen. Aan het eind van het rapport vind je 120 referenties, om elk feit zelf te kunnen nagaan.

Naast de miljoenen doden, zijn er ook honderden miljoenen mensen die levenslang gehandicapt zijn door de injecties: blind, doof, verlamd of anderzijds zwaar beschadigd voor het leven. Deze schade is nog vele malen groter dan de miljoenen overlijdens.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: