Vanaf vandaag zijn de Corona tests niet langer gratis. Er zijn uitzonderingen in het kanton Schwyz

11-10-21 09: 21: 00,

Dr. med. Gauger biedt sterk gereduceerde coronatests aan voor jongeren en studenten in het kanton Schwyz.

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 door StS.

Dr. med. Matthias Gauger uit het kanton Schwyz meldt zich bij de redactie van Corona Transition met bemoedigend nieuws. Vanaf vandaag, maandag, 11. In oktober bieden hij en zijn team sterk gereduceerde testprijzen aan. Hij zegt dat dit vooral mogelijk is geworden door een samenwerking met de burgerbeweging “Ondernemers voor de jeugd” . Gauger schrijft:

“Gezien het feit dat de tests vanaf heden in heel Zwitserland moeten worden betaald, zou ik uw aandacht willen vestigen op onze oplossing in het Schwyz-dalbekken. Het kan dienen als motivatie en etalage voor andere regio’s.”

Met www.testenibach.ch ,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: