“Vertel dat niet aan Greta!” – Hoe de klimaatverandering in Rusland op een heel andere manier wordt gerapporteerd

“vertel-dat-niet-aan-greta!”-–-hoe-de-klimaatverandering-in-rusland-op-een-heel-andere-manier-wordt-gerapporteerd

11-10-21 02: 03: 00,

Voor mensen in Duitsland is het misschien moeilijk te begrijpen wanneer ik van tijd tot tijd meld hoe verschillend over klimaatverandering en de oorzaken daarvan wordt bericht en gesproken in Rusland. Alles wat Duitse politici en media als feiten presenteren, wordt in Rusland anders gezien.

Ik meld van tijd tot tijd dat het hele klimaatdebat in Rusland totaal anders wordt gevoerd dan in het Westen. Zelfs de bewering van westerse politici en media dat de wetenschap het eens is over klimaatverandering en de oorzaken ervan, is onzin. Dit blijkt voor iedereen die Russisch verstaat uit de discussies van Russische (en andere) wetenschappers, die nog geen consensus over deze kwestie hebben bereikt. Ik rapporteerde bijna twee jaar geleden over het feit dat de bewering geen basis in de feiten heeft, omdat de mantra van groene ideologen dat 97 procent van de wetenschappers het eens is over de kwestie het resultaat is van een opzettelijk vervalste en gemanipuleerde metastudie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: