Vragen aan Pfizer

vragen-aan-pfizer

11-10-21 04:00:00,

Aan de communicatieafdeling van Pfizer Nederland

Wij zijn een onafhankelijk nieuwsmedium opererend onder de domeinnaam ezaz.nl. Wij berichten over actuele ontwikkelingen waarin wij de balans zoeken tussen de veelheid aan informatie, beweringen en geruchten. Dat is als het gaat om het onderwerp Covid-19 niet eenvoudig. Wij zijn daarom zeer terughoudend in het zomaar overnemen van de talrijke kritische claims. 

Daarom zoeken wij contact met u om u een aantal vragen voor te leggen en uw inzichten daarover te vernemen. Eerder deden we dat in de richting van de Europese Commissie dat ons ruimhartig te woord stond.

 1. Momenteel heeft een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking een of meer vaccinaties ontvangen.
  Bent u tevreden met het verloop van de uitrol van de vaccins?
  Wat zou u gezien de ervaringen een andere keer anders willen doen?
 2. Momenteel heeft een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking een of meer vaccinaties ontvangen.Bent u tevreden met het verloop van de uitrol van de vaccins?
  Wat zou u gezien de ervaringen een andere keer anders willen doen? De bevolking wordt aangeraden twee rondes van vaccinaties te nemen.
  Is dat eerder bij vaccinatieprogramma’s voorgekomen dat herhalingsvaccinaties nodig waren?
 3. Er is veel te doen over bijwerkingen. In de 27 EU-landen zou sprake zijn van 1,5 miljoen gevallen van bijwerkingen na vaccinatie en ruim 20.000 gevallen van overlijden. Niet bekend is of we moeten spreken van ‘na vaccinatie’ of ‘door vaccinatie’. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: