Waarom aardgas plots “slechts” iets minder dan duizend dollar kost

waarom-aardgas-plots-“slechts”-iets-minder-dan-duizend-dollar-kost

11-10-21 01: 46: 00,

Nadat de gasprijs in Europa explodeerde tot bijna $2.000, stortte hij vervolgens in één klap weer in en ligt nu onder de $1.000. Dat is nog steeds een all-time high, maar toch. Waardoor is de gasprijs gehalveerd?

Het was uitgerekend de schurk Poetin die als eerste een einde maakte aan de speculatie op de gasprijs op de Europese en wereldwijde beurzen en ervoor zorgde dat de prijs werd gehalveerd nadat de prijs in Europa was geëxplodeerd tot bijna 2.000 dollar, dat is tien keer de gemiddelde prijs van gas van 2020. Hoe het kwam dat de gasprijs in zeer korte tijd daarna halveerde, werd zondag door de Russische televisie uitgelegd in het nieuwsoverzicht “Nieuws van de Week” en ik heb de Russische bijdrage vertaald .

Begin van vertaling:

Gezien de gashysterie in Europa, nog verergerd door de groeiende onzekerheid na de verkiezingen in Duitsland,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: