Wat ontbreekt er in de media? Verantwoordelijk Kritisch Denken

wat-ontbreekt-er-in-de-media?-verantwoordelijk-kritisch-denken

11-10-21 02: 02: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Ongetwijfeld kan niemand van ons zich een tijd herinneren waarin de wereld in zijn geheel met zoveel problemen en crises te kampen had, die het welzijn en de sterfte van miljarden mensen aantastten. Al meer dan anderhalf jaar worden we overspoeld door angst, vrees, depressie en woede, wanhopig zoekend naar oplossingen voor een allesdoordringende angst terwijl de samenleving volledig wordt herschapen naar het beeld van degenen die macht, invloed en rijkdom bezitten. Er was een tijd in het verleden dat we geloofden dat onze verkozen ambtenaren wetten zouden uitvaardigen om de burgerbevolking te beschermen en een klimaat te scheppen voor het in stand houden van een normale,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: