Wereld Economisch Forum dystopische video’s: Een reis door de brave new world in 80 seconden

wereld-economisch-forum-dystopische-video’s:-een-reis-door-de-brave-new-world-in-80-seconden

11-10-21 06:52:00, Koeien die dankzij pillen geen methaanscheten meer laten, zeesterren uit een reageerbuis tegen klimaatverandering, drones voor herbebossing in Afrika, enzymen uit menselijk bloed om beton te stabiliseren – en koude douches en stinken voor het milieu: de nieuwste ideeën van het Wereld Economisch Forum (WEF) zijn op zijn minst gezegd bizar, schrijft Wochenblick.at.

Het WEF hield onlangs een geheime top in Zwitserland – en heeft sindsdien onheilspellende nieuwe korte video’s gepubliceerd. Nieuwe mRNA-vaccins tegen diverse ziekten en zelfhelend beton met enzymen uit menselijk bloed. Goed-gevoel video’s om complete bewaking, laboratorium voedsel en totale transformatie smakelijk te maken.

Goed-gevoel video’s voor het leven na de Great Reset. Dat de plannen van de stichting rond “Great Reset”-architect Klaus Schwab nu dagelijks de wenkbrauwen doen fronsen, heeft waarschijnlijk ook te maken met het feit dat het WEF van 20-23 september in Genève in de schaduw van de Algemene Vergadering van de VN in alle stilte een topconferentie over “duurzaamheid” heeft gehouden. Naast het eeuwige “klimaat”-vraagstuk werd op de top ook gesproken over een herziening van het mondiale belastingstelsel en het creëren van nieuwe “legale” migratieroutes.

Centraal staat echter nog steeds de herstructurering van de wereld op alle niveaus, totdat de mens, zonder bezittingen en volgepompt met pillen, in hypertechnische, digitaal in netwerken verbonden “slimme steden” zijn vlees uit laboratoria eet. Het ene op het andere bizarre idee wordt vervolgens in korte, grillige goed-gevoel video’s op Twitter gedumpt en de burger bij de neus wordt genomen dat hij of zij een stem in deze transformatie van de wereld heeft.

In ontwikkelingslanden, waar de “slimme stad” misschien nog ver weg is, begint men met “klimaatvriendelijke” huizen uit de 3D-printer. Wie profiteert van dit business idee? Een kleine hint: het zijn waarschijnlijk niet de boeren in Afrika.

A carbon footprint 70% smaller than traditional housing.

Learn more about Africa’s 3D printed homes: https://t.co/iTUEKjH0HB pic.twitter.com/EIcZ7IAgXW

— World Economic Forum (@wef) September 29, 2021

Stinken voor het klimaat en koeien mogen niet meer scheten laten

Vorige week werd de toekomstige transhumane mens aanbevolen hun broeken slechts één keer per maand te wassen om het klimaat niet te vervuilen – zo berichtte Wochenblick.

You only need to wash your jeans once a month,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: