Wetenschapper slaat alarm: COVID-vaccins veroorzaken symptomen van Parkinson en andere neurodegeneratieve aandoeningen

wetenschapper-slaat-alarm:-covid-vaccins-veroorzaken-symptomen-van-parkinson-en-andere-neurodegeneratieve-aandoeningen

11-10-21 01: 59: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dit belangrijke artikel werd voor het eerst gepubliceerd door Children’s Health Defense in juli 2021

Immunoloog en voormalig NIH-wetenschapper J. Bart Classen analyseerde gegevens over bijwerkingen van het COVID-vaccin die werden gemeld aan het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk en vond duizenden meldingen van meerdere symptomen die “duidelijke signalen” zijn van neurodegeneratieve aandoeningen.

Nu de gevallen zich opstapelen (445 vanaf 9 juli) van de naar verluidt “zeldzame” neurologische aandoening Guillain-Barré syndroom bij mensen die een COVID-vaccin kregen – dwingt de trage U.S. Food and Drug Administration (FDA) om een waarschuwing toe te voegen aan de Johnson & Johnson (J&J) injectie – waarschuwen wetenschappers dringend voor een mogelijke tsunami van andere soorten neurologische letsels.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: