WHO en VN: 70 procent van de wereldbevolking krijgt geninjecties tegen medio 2022

10-10-21 10: 30: 00,

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 van WS.

In de geest van de Corona-draadtrekkers, maken de WHO en de Verenigde Naties haast met plannen om experimentele geninjecties toe te dienen aan de gehele wereldbevolking. Zoals de Britse krant The Telegraph informeert, heeft de secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres, opgeroepen om acht miljard dollar extra vrij te maken voor een “billijke verdeling” van de genpreparaten en om ervoor te zorgen dat 40 procent van de wereldbevolking tegen het einde van dit jaar is gevaccineerd.

De plannen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de VN zijn ambitieus: tegen het midden van 2022 willen zij 70 dat procent van de wereldbevolking de geninjectie heeft gekregen. Want, zoals Guterres zegt, het virus zal zich “als een lopend vuurtje verspreiden in de armste landen van de wereld”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: