WHO in vaccinatiemanie: eerste vaccin tegen malaria wordt op grote schaal getest in Afrika en op kinderen

10-10-21 10: 15: 00,

Gepubliceerd op 11. Oktober 2021 van WS.

“De wetenschap is al meer dan 100 jaar op zoek naar een vaccin tegen malaria. Het is een zoektocht geweest die miljoenen euro’s heeft gekost en vele uren werk van wetenschappers en epidemiologen over de hele wereld, maar nu is het werkelijkheid – voor de eerste keer”, enthousiasmeert El País, een krant die ooit als prestigieus werd beschouwd en die sinds het begin van de “pandemie” is veranderd in een onkritische spreekbuis van de farmaceutische bedrijven.

Het geneesmiddel in kwestie is RTS,S/AS01 van GlaxoSmithKline, dat de handelsnaam Mosquirix draagt en een werkzaamheid van ongeveer 40 procent heeft.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: