Zendingverspreiden www.kla.tv/20148

zendingverspreiden-wwwkla.tv/20148

,

ONGEVACCINEERD GEZOND: Deelname mogelijkheid aan onderzoek met waardevol neveneffect

11.10.2021 | www.kla.tv/20148

ONGEVACCINEERD GEZOND: Deelname mogelijkheid aan onderzoek met waardevol neveneffect Er zijn de afgelopen maanden honderden e-mails en wanhopige telefoontjes binnengekomen bij de Oostenrijkse vereniging AEGIS – Aktives Eigenes Gesundes Immunsystem. Het onderwerp: De angst om direct of indirect gedwongen te worden tot de Covid-vaccinatie. Op de website van AEGIS staat het volgende: Een zin die men vaak hoort in deze tijd is: “Er moet iets gebeuren!” Maar er zal niets gebeuren tenzij JIJ en IK eindelijk in actie komen! Ieder van ons moet zijn verantwoordelijkheid nemen! Nu! Wij mogen niet toestaan dat onze politici ons in de herfst blijven knechten met het argument dat zij ons tegen een ziekte willen beschermen! Wij mogen niet toestaan dat mensen worden behandeld met een middel dat alleen een voorwaardelijke vergunning heeft en wij dus “proefkonijnen” zijn! Wij mogen niet toestaan dat onze kinderen met deze “cocktail” worden gevaccineerd zonder de gevolgen te kennen. Alle mensen moeten nu een front vormen! …” AEGIS-voorzitster Franziska Loibner ziet in het front vormen een uitweg uit de huidige situatie. Als gevolg daarvan werd in Oostenrijk door de voorzitters van twee verenigingen, AEGIS en 5BN een nieuwe vereniging opgericht: “Ungeimpft Gesund”. Het is de taak van de vereniging “Ongevaccineerd Gezond” om gezamenlijk naar buiten te treden door deel te nemen aan een 5-jarig onderzoek. Andere verenigingen zijn welkom. Er zijn al aanvragen binnengekomen. Alle niet-gevaccineerden tegen Corona en degenen die tegen SARS-CoV-2 zijn ingeënt en die hebben afgezien van verdere boostervaccinaties tegen Corona, kunnen deelnemen. De initiatiefnemers van de studie, Daniel Stoica en Franziska Loibner, worden bijgestaan door advocaten en artsen. “Deze langetermijnstudie moet ons een zinvol beeld geven van het effect van niet-vaccinatie tegen COVID op het dagelijks leven – in termen van acceptatie in de samenleving, in het beroepsleven, in privé-omstandigheden, alsook van mogelijke gevolgen voor de gezondheid”, zegt voorzitter Daniel Stoica van Ungeimpft Gesund. Over het verloop van de studie: • Vanaf vandaag, 7.9.2021, is inschrijving voor studiedeelname mogelijk via de vereniging Ungeimpft Gesund. De inschrijvingsperiode loopt af op 16.3.2022. • De studie heeft betrekking op het Duitstalige gebied. • Een vragenlijst met tien vragen zal ter beantwoording worden toegezonden. • Om de vier maanden volgt een nieuwe vragenlijst. • Deelname is in principe gratis. Vrijwillige sponsorbijdragen helpen echter om de kosten te dekken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: