Australische premier Gladys Berejiklian werd omgekocht en gechanteerd door Big Pharma om Covid-19 vaccinmandaat op te leggen

australische-premier-gladys-berejiklian-werd-omgekocht-en-gechanteerd-door-big-pharma-om-covid-19-vaccinmandaat-op-te-leggen

12-10-21 12:16:00, Het coronavirus blijft een melkkoe voor de corrupte politieke elite aan beide zijden van het gangpad, samen met hun handlangers. Het goede nieuws is dat sommige van deze schaamteloze profiteurs, waaronder Gladys Berejiklian van New South Wales (NSW), Australië, eindelijk worden ontmaskerd voor hun misdaden tegen de mensheid, bericht Naturalnews.com.

Berejiklian, die onlangs ontslag nam uit haar functie, werd naar verluidt gechanteerd door Big Pharma om de “vaccins” op te dringen aan de Aussies, omdat de farmaceutische medicijnkartels haar anders zouden aanklagen in een corruptieonderzoek.

In de hoop zichzelf te redden van de toorn van de medicijnkartels, voldeed Berejiklian aan hun eisen, om uiteindelijk toch onthuld te worden. Nu staat de vrouw naast andere verraderlijke criminelen als Tony Fauci en Francis Collins in de schijnwerpers.

Berejiklian vertelde inwoners van Sydney vlak voor haar aftreden “dat als ze de covid prik niet nemen, ze voor onbepaalde tijd in een totaal sociaal isolement komen nadat het stay-at-home bevel in december afloopt.”

Clive Palmer, een voormalig lid van het Australische parlement en de huidige leider van de United Australia Party, was de eerste die een paar weken geleden het deksel van Berejiklian’s criminaliteit blies. Zijn opmerkingen trekken opnieuw de aandacht nadat Berejiklian in feite gedwongen werd om in schande af te treden vanwege een ongerelateerd corruptieonderzoek.

“Palmer liet de bom vallen toen een kwebbelende journalist de leugens van de NSW [New South Wales] regering over 1600 ‘gevallen’ probeerde door te drukken en dat mensen echt stierven aan COVID-19 en dat de enige uitweg voor kleine bedrijven in lockdown in NSW was dat het grootste deel van de bevolking een dubbele prik zou krijgen,” meldt Cairns News.

Slechts 1.421 Aussies zijn gestorven na “positief” getest te zijn op Covid

Terwijl hij sprak met een verslaggever die hem vertelde dat ondernemers in Sydney werd verteld dat ze hun winkels niet konden heropenen tenzij ze een van Berejiklian’s verplichte dubbele prikken namen, schoot Palmer terug door deze persoon te vertellen dat “de premier tegen hen liegt”.

“En ik zeg dat ze onder een ICAC onderzoek staat, maar een bepaalde lobbyist in Sydney controleert de Liberale Partij in Sydney en vertelde haar dat de enige manier waarop ze onder dat onderzoek uit komt is als ze de dubbele prik doorzet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: