Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert

bekende-oostenrijkse-filosoof-voorspelde-eeuw-geleden-vaccin-dat-spiritualiteit-blokkeert

12-10-21 11:40:05,

—————————————————————————————————————————————–

Rudolf Steiner: Een belangrijk teken dat de mensheid is overgenomen door duistere krachten is als ‘ze hun hele leven lang enkel zullen geloven in de fysieke wereld die ze met hun zintuigen kunnen waarnemen’

—————————————————————————————————————————————–

Veel mensen ervaren ongeacht hun gezindte, afkomst of overtuiging dat de mensheid in een ongekende multidimensionale spirituele oorlog is beland. Een oorlog die er feitelijk altijd al is geweest, maar zich nu toespitst naar een absolute climax. Rudolf Steiner was een Oostenrijkse filosoof die talloze boeken publiceerde over wetenschap en spiritualiteit. Steiner zag een groot gevaar in de opkomst van vaccinaties, en voorspelde dat er op zekere dag in de toekomst een vaccin zou worden ontwikkeld dat mensen definitief zou afsnijden van hun spirituele vermogens. Oftewel: van contact met het goddelijke, met God, met het Licht. Dat is precies wat ik al vaker suggereerde in artikelen over het achterliggende werkelijke doel van de Covid-19 gentherapie injecties.

Steiner zag het menselijk lichaam als een werktuig van de geest, een spiritueel ‘vat’ – we zouden nu ‘avatar’ kunnen zeggen – waar andere geestelijke entiteiten grote invloed op kunnen uitoefenen. Het belangrijkste om deze negatieve krachten te kunnen weerstaan is volgens Steiner het bewustzijn dat deze krachten bestaan en actief zijn. Mensen die dat ontkennen zijn in zijn ogen als ‘een blad in hun wind’, en worden in hun denken en gevoel alle kanten opgeduwd die deze krachten maar wensen.

Gebrek aan spiritualiteit trekt vijandige geesten aan

‘De geesten der duisternis zijn nu onder ons,’ schreef hij. ‘We moeten waakzaam zijn, zodat we ons realiseren wat er gebeurt als we hen tegenkomen, en een echt idee krijgen waar zij gevonden kunnen worden. Het gevaarlijkste wat u in de onmiddellijke toekomst kunt doen is uzelf onbewust overgeven aan deze invloeden, die absoluut aanwezig zijn.’

Als mensen ruimte geven aan hun ingebouwde behoefte om zich spiritueel te ontwikkelen, zullen ze zich uiteindelijk bevrijden van angst en bezorgdheid, en daardoor een soort immuniteit opbouwen tegen de invloeden van negatieve entiteiten, zo dacht Steiner. Zo niet, dan trekt onze vibratie vijandige geesten aan, en vallen we onbewust ten prooi aan hun invloed.

(Overigens ook bewust: mensen met een zeer hoge vibratie fungeren als een soort ‘magneten’ voor deze negatieve parasitaire krachten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: