Build Back Better Legislation: Nieuw Keynesianisme of Neoliberale Public Relations Stunt?

build-back-better-legislation:-nieuw-keynesianisme-of-neoliberale-public-relations-stunt?

12-10-21 02: 59: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Deze sociale hervormingen zijn bedoeld om enkele van de meest in het oog springende sociale tegenstellingen aan te pakken die het gevolg zijn van vier decennia neoliberaal beleid, maar met als doel het kapitalisme te versterken en radicalisme te voorkomen.

Al meer dan een week is het land verwikkeld in het voortdurende melodrama van de “Build Back Better” (BBB) wetgeving, de “sociale investeringswet” van de Democratische Partij die nu wegkwijnt in het Huis vanwege het onvermogen van de Democraten om tot een akkoord te komen. De strijd wordt door de corporate media gekarakteriseerd als een intra-partij strijd tussen de opkomende “progressieve/linkse” pool van de Partij en het “centrum,” vertegenwoordigd door de recalcitrante neoliberale corporate Democraten in de personen van senatoren Joe Manchin uit West Virginia en Kyrsten Sinema uit Arizona.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: