Certificaatverplichting aan de universiteit van Zürich tot nader order opgeheven

11-10-21 10: 40: 00,

Aangezien de universiteit van Zürich de opschortende werking van haar besluit niet heeft ingetrokken, zal een beroep de certificaatverplichting aan de universiteiten van Zürich tot nader order opschorten.

Gepubliceerd op 12. Oktober 2021 door StS.

Nicolas Rasper is master in de economie aan de universiteit van Zürich en tevens SVP-gemeenteraadslid in Wädenswil. Hij wilde niet zonder meer de certificaateis van de Universiteit van Zürich (UZH) aanvaarden. Samen met zijn wettelijke vertegenwoordiger Artur Therekov heeft hij beroep ingesteld bij de beroepscommissie van de universiteiten van Zürich als eerste instantie. “Terwijl de jongerenbeweging “Mass-Voll!” soms meer rook en spiegels produceert en een exponent op publicitaire wijze verklaarde dat zij zich als studente liet inenten “vanwege de enorme psychologische druk”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: