COVIDSafe: Het falen van een app

covidsafe:-het-falen-van-een-app

12-10-21 02: 41: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De rendementen zijn niet indrukwekkend geweest. Voor een app die in de eerste plaats als redder voor opsporingsdoeleinden in de ergste pandemie in een eeuw werd gezalfd, is COVIDSafe een les in overdreven bekwaamheid en verminderde prestaties.

Het werd aangekondigd als noodzakelijk en uiterst nuttig. De Australische premier Scott Morrison was modieus vulgair door het gebruik van de app te koppelen aan een belangrijk doel: watergaten open krijgen. “Als dat geen stimulans is voor Australiërs om COVIDSafe te downloaden, dan weet ik het ook niet meer”, beweerde Morrison in mei vorig jaar. De minister-president stelde het gebruik van de app zelfs gelijk aan jezelf beschermen voordat je naar buiten gaat.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: