De definitieve oplossing. Volledige digitalisering. “De QR codificatie van de wereld”

de-definitieve-oplossing-volledige-digitalisering.-“de-qr-codificatie-van-de-wereld”

12-10-21 02: 05: 00,

Alle Global Research artikelen zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Stel je voor dat de mensheid op een dag – heel snel – zou besluiten om geen maskers meer te dragen. Eenstemmig. Niet op straat, niet in restaurants, niet in winkels, niet bij sportevenementen – gewoon nergens. Tegen alle orders in van een groot deel van de 193 regeringen die lid zijn van de VN, of in ieder geval de westerse regeringen. En, inderdaad, tegen het hele VN-systeem – tegen de orders van de heer Antonio Guterres, zelf. Ja, inderdaad. Veel van de VN-agentschappen, nog niet allemaal, zijn begonnen met het verplichten van vaxxing voor hun personeel… of anders.

Hoe komt het, dat het nog niet bij iedereen is opgekomen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: