De groene agenda en het plan om de industriële wereldeconomie te laten instorten

de-groene-agenda-en-het-plan-om-de-industriele-wereldeconomie-te-laten-instorten

12-10-21 05: 15: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De prijs van energie uit alle conventionele bronnen is wereldwijd aan het exploderen. Verre van toevallig, het is een goed georkestreerd plan om de industriële wereldeconomie in te laten storten die al dramatisch verzwakt is door bijna twee jaar van belachelijke covid quarantaine en aanverwante maatregelen.

Wat we zien is een prijsexplosie in belangrijke olie, steenkool en nu vooral, aardgas energie. Wat dit anders maakt dan de energieschokken van de 1970 s is dat het zich deze keer ontwikkelt omdat de bedrijfsinvesteringswereld, gebruik makend van het frauduleuze ESG groene investeringsmodel, desinvesteert in toekomstige olie,

” Lees verder