De grote ZIEKMELDING breidt zich uit terwijl VS piloten, spoorwegarbeiders, luchtverkeersleiders, politieagenten, brandweerlieden en andere mensen die de samenleving draaiende houden NEE zeggen tegen de vaccindwang en -dreigingen

de-grote-ziekmelding-breidt-zich-uit-terwijl-vs-piloten,-spoorwegarbeiders,-luchtverkeersleiders,-politieagenten,-brandweerlieden-en-andere-mensen-die-de-samenleving-draaiende-houden-nee-zeggen-tegen-de-vaccindwang-en-dreigingen

12-10-21 11:22:00,

We zijn getuige van een ongelooflijk moment in de geschiedenis van de mensheid nu professionals over het hele spectrum van maatschappelijke functies “NEE” zeggen tegen vaccindwang en -dreigingen. Southwest Airlines heeft de afgelopen drie dagen bijna 2.000 vluchten geannuleerd vanwege een gecoördineerd piloten “ziekte-uitval” protest over de kwestie van vaccinatie-mandaten, bericht Healthranger.

Gary Kelly, CEO van Southwest Airlines, pleegt grootschalige fraude tegen zijn eigen piloten door valselijk te beweren dat er een “COVID-19 vaccinatierichtlijn van de federale regering” bestaat die hem dwingt vaccins te eisen voor al zijn piloten. Dit is volstrekt onjuist. Een dergelijk mandaat bestaat niet voor werknemers in de particuliere sector. OSHA heeft zo’n regel niet gepubliceerd. Kelly bluft gewoon, net als Joe Biden, en doet alsof er een federaal mandaat is waarvan hij weet dat het geen wet is. Het is niet verrassend dat veel van de piloten van zijn bedrijf veel slimmer zijn dan Kelly lijkt te beseffen. Piloten zijn over het algemeen scherpe mensen, en ze zijn niet dom genoeg om zich in te laten spuiten met bloedstollende spike-eiwit injecties terwijl ze al een verhoogd risico op bloedstolsels lopen door de tijd die ze in langdurig zittende posities in de cockpit doorbrengen. Dat is waarom ze nee zeggen tegen Kelly en van hun baan weglopen, althans tijdelijk.

Ziekmeldingen verspreiden zich nu naar andere sectoren van de economie omdat geïnformeerde Amerikanen NEE zeggen tegen de spike-eiwit doodsprikken

Het zijn niet alleen piloten die hun toevlucht nemen tot deze belangrijke vorm van burgerlijk protest: brandweerlieden, politieagenten, spoorwegarbeiders en vele anderen zeggen in wezen: “Let’s go Brandon” en zeggen tegen de vaccinventers dat ze de pot op kunnen. De treinen van Amtrack worden nu geannuleerd omdat het treinpersoneel zich ziek meldt als onderdeel van een gecoördineerd “ziekmelding” protest. De verraderlijke mainstream media verzwijgen al deze verhalen in de hoop dat deze praktijk zich niet zal verspreiden. Zij willen dat het Amerikaanse publiek onwetend, geïsoleerd en doodsbang is voor covid, zodat zij gemakkelijk kunnen worden gecontroleerd en geëuthanaseerd (via vaccinatie). Er doen ook geruchten de ronde dat piloten en werknemers van American Airlines zich wellicht zullen aansluiten bij de “ziekmelding”-activiteiten, en het lijdt weinig twijfel dat deze praktijk zich van sector tot sector zal verspreiden wanneer geïnformeerde Amerikanen verklaren dat mijn lichaam mijn keuze is – haal die dodelijke prik uit mijn zicht!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: