Douanebeambten nemen kleine verpakkingen levensreddende Ivermectine en Hydroxychloroquine in beslag in Chicago, terwijl recordhoeveelheden Fentanyl de zuidgrens blijven oversteken

douanebeambten-nemen-kleine-verpakkingen-levensreddende-ivermectine-en-hydroxychloroquine-in-beslag-in-chicago,-terwijl-recordhoeveelheden-fentanyl-de-zuidgrens-blijven-oversteken

12-10-21 02: 03: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Douane- en grensbeambten hebben onlangs op de luchthaven O’Hare van Chicago twee kleine pakketjes met Ivermectine en Hydroxychloroquine buitgemaakt. De twee drugs zouden geen wenkbrauw hebben doen fronsen vóór de COVID-pandemie. Maar sinds de Democraten en de media de volkomen veilige, goedkope en effectieve medicijnen hebben gepolitiseerd, zijn de douane-agenten op zoek naar deze goedkope medicijnen.

De agenten namen pakketten met 100 Ivermectin-pillen, 32 Ivermectin-pillen en 40 hydroxychloroquine-pillen in beslag.

Ondertussen blijven Mexicaanse kartels dit jaar recordhoeveelheden fentanyl het land binnensmokkelen.

Newsweek berichtte:

Zendingen met Ivermectine tabletten en Hydroxychloroquine pillen werden onlangs in beslag genomen door douanebeambten in Chicago.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: