Duizenden politiemoorden worden niet gerapporteerd

duizenden-politiemoorden-worden-niet-gerapporteerd

12-10-21 01: 46: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De New York Times en andere verkooppunten melden dat de meeste politiemoorden in dit land “verkeerd geëtiketteerd ” zijn Deze ongenuanceerde bewoordingen zijn erger dan een understatement, omdat ze impliceren dat deze moorden ten onrechte worden gecategoriseerd als gevolg van gewone menselijke fouten. In feite is er een lange en smerige geschiedenis van het toedekken van deze misdaden. Het eerste lijkschouwersrapport voor George Floyd, wiens moord werd bijgewoond door miljoenen mensen, vermeldde drugsgebruik en onderliggende gezondheidsproblemen als doodsoorzaken.

Volgens een rapport in de Lancet , tussen 1980 en 2018 politie in de VS

” Lees verder

%d bloggers liken dit: