Een Bernse “Reitschulejournalist” schrijft in de “Republik” tegen politieagenten die kritiek hebben op maatregelen

11-10-21 10: 35: 00,

Een Bernhezer “Reitschule-journalist” schrijft in de “Republiek” tegen politieagenten die kritiek hebben op maatregelen

Gepubliceerd op 12. Oktober 2021 door StS.

Basil Schöni, die zich freelance journalist noemt en tegelijkertijd als informaticus werkzaam is, schreef onlangs in het tijdschrift Republik samen met Republik-journalist Daniel Ryser over de politievereniging “Wir für Euch”, die zich kritisch uitlaat over maatregelen. De titel: “Over politieagenten die denken dat ze boven de wet staan”. En de teaser: “Op een anonieme website roepen Zwitserse politieagenten vrouwelijke burgers op om zich te verzetten tegen collega-agenten die coronamaatregelen uitvoeren.”

Schöni pakt ook regelmatig de sleutels voor het links-autonistische blad Megafon.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: