Een Duitse huis- en spoedarts is bezorgd over de COVID-19 vaccinatie – “Voor de toekomst verwacht ik een toename van pathologische verschijnselen van allerlei aard, vooral bij voorheen gezonde jonge mensen”

een-duitse-huis-en-spoedarts-is-bezorgd-over-de-covid-19-vaccinatie-–-“voor-de-toekomst-verwacht-ik-een-toename-van-pathologische-verschijnselen-van-allerlei-aard,-vooral-bij-voorheen-gezonde-jonge-mensen”

12-10-21 02:49:00,

“Het denkbeeld dat het “vaccin” in de Deltaspier blijft, leek mij nogal naïef. Het is te verwachten dat de vehikels, of het nu lipide deeltjes (mRNA) of adenovirus constructen (DNA) zijn, de circulatie binnenkomen en bij voorkeur “uitstappen” op de plaats waar de bloedstroomsnelheid het laagst is, d.w.z. in het capillair bed, en hier eerst het “binnenste behang” (endotheelcellen) transfecteren, beantwoord wordt door een immuunaanval (T-cellen, complementreactie), met endotheelschade en mogelijk capillaire occlusie als gevolg – vooral in het geval van herhaalde “vaccinaties” wanneer het immuunsysteem reeds is ‘aangescherpt’”, schrijft een arts op Telegram.

Vandaag wil Corona-blog.net de aandacht vestigen op een bericht van een arts die anoniem wenst te blijven. In een Telegramgroep “Verplegend en Ziekenhuispersoneel voor Opheldering” doen mensen verslag van hun ervaringen tijdens de pandemie. Het interessante aan deze Telegramgroep is dat er een grote verscheidenheid aan meningen wordt geuit.

Dit is het oordeel van de dokter.

Ik werk al meerdere jaren als huis- en spoedarts. Ik heb de lente van 2020 meegemaakt “als in een verkeerde film”. De beelden uit China en Italië (vooral de eerste, met mensen die sterven of in elkaar zakken terwijl ze staan) waren voor ons in onze stad niet – nooit – te begrijpen. Het was “als uit een ander heelal”: hoewel wij voortaan patiënten met kortademigheid thuis bezochten in volledig beschermende pakken, was de situatie ter plaatse meestal minder dramatisch, en werd overwegend uitgegaan van hart-decompensatie (“uit de hand gelopen hartfalen”) en astma/COPD, de klassiekers zogezegd, als oorzaak. En dat is tot op de dag van vandaag niet fundamenteel veranderd.

Corona speelt(den) een rol in de dagelijkse routine van huisartsen in die zin dat dagelijks een handvol mensen komt voor een PCR-uitstrijkje, overwegend uit de categorie hoest-kuch – zelfs bij huisbezoeken zijn hypoxaemische (zuurstofgebrek in het bloed) pneumonische verschijnselen vrij zeldzaam.

De “vaccinatie” was vanaf het begin verdacht voor mij. Het is zowel basiskennis als praktische ervaring dat bijna alles wat intramusculair wordt ingespoten, kort daarna in de bloedbaan terechtkomt en vervolgens bij het doelorgaan (b.v. rustgevers, centraal werkende pijnstillers – hersenen). Het idee dat het “vaccin” in de Deltaspier blijft, leek me nogal naïef.

Het is te verwachten dat de vehikels, of het nu lipide deeltjes (mRNA) of adenovirus constructen (DNA) zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: