Federale huursubsidie is voor miljoenen mensen die hun huis moeten verlaten

federale-huursubsidie-is-voor-miljoenen-mensen-die-hun-huis-moeten-verlaten

12-10-21 06: 01: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Als gevolg van de COVID-19 pandemie die in het laatste kwartaal van 2021 nog steeds heerst, zijn veel industrieën, waaronder productie, onderwijs, gezondheidszorg, bouw, amusement, landbouw, enz. zijn nog niet teruggekeerd naar de productie- en werkingsniveaus van voor de lente van vorig jaar.

Met de ineenstorting van naar schatting 200,000 kleine en middelgrote ondernemingen, waar het grootste deel van de banengroei heeft plaatsgevonden sinds de vorige recessie die begon in 2007-2008, zijn werknemers aan het klauteren om hun maandelijkse uitgaven te dekken. Verbeterde werkloosheidsuitkeringen, goedgekeurd onder de vorige regering van president Donald Trump en voortgezet onder zijn voorganger, Joe Biden, zijn nu opgeschort, waardoor miljoenen in een nog instabielere sociale situatie terecht zijn gekomen.

Het COVID Emergency Rental Assistance (CERA) programma werd in 2021 in het leven geroepen om directe betalingen te doen aan verhuurders en nutsbedrijven voor huurders die sinds de komst van de pandemie niet in staat zijn hun verplichtingen uit lease- en gebruiksovereenkomsten na te komen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: