Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig moet noodlanding maken

gevaccineerde-piloot-sterft-tijdens-vlucht,-vliegtuig-moet-noodlanding-maken

12-10-21 07:42:00,

Een gevaccineerde piloot van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines is tijdens een vlucht overleden. De piloot had vreemde dingen gezegd en was toen gestorven, kondigde de co-piloot aan. Dit geval werd bevestigd door drie verschillende klokkenluiders, zegt Dr. Jane Ruby op de Stew Peters Show.

Het vliegtuig moest toen een noodlanding maken. De piloot vloog vanaf Los Angeles International Airport. Een paar dagen voor de vlucht, had hij zich voor de tweede keer laten injecteren.

“Het is veel groter dan mensen denken,” zegt Dr. Ruby. Vluchten worden omgeleid omdat de piloten pijn op de borst hebben. Eén vlucht werd ook omgeleid omdat een gevaccineerde passagier pijn op de borst had en niet meer kon ademen.

Een piloot uit Seattle is dood aangetroffen in zijn huis. Hij werd gediagnosticeerd met een embolie. Twee stewardessen uit Atlanta werden een paar dagen na de tweede injectie dood aangetroffen. En een steward in Salt Lake City overleed na een tweede Janssen vaccinatie.

Afgelopen weekend heeft Southwest Airlines meer dan 1800 vluchten geannuleerd, waardoor de reisplannen van duizenden passagiers werden verstoord. Volgens een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij was dit te wijten aan “weersomstandigheden”.

Het bureau van de Amerikaanse luchtvaartautoriteiten FAA zei dat de annuleringen werden veroorzaakt doordat Southwest te kampen had met een groot personeelstekort.

Via Stew Peters Show Rumble-account
Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: